13 lat - Phototrans.EU
- klewandowski
Re: 13 lat - Phototrans.EU
Mnie też odpowiada 25 kwietnia. Myślę, że więcej osób przyjęło zaproponowany kilka postów wcześniej termin jako pewnik.
Możemy śmiało rozpoczynać zapisy na 25 kwietnia w Łukowie.
Możemy śmiało rozpoczynać zapisy na 25 kwietnia w Łukowie.
-
Popieram Ostrowiec. Łatwy dojazd, ciekawy tabor, naprawdę interesujące, ładne miejsca w mieście jak i w pobliżu.
Wybierzmy Ostrowiec- takiego ciekawego połączenia taboru nie ma nigdzie jak tam no i dojazd blisko z każdego miejsca 

- 27filip.eu
Również jestem za Ostrowcem Św.
Tereny jak i pojazdy są świetne 

-
Jestem za Ostrowcem. Dojazd do tego miasta jest dobry. PB jeździ tam z Warszawy i Rzeszowa. Można jeszcze dojechać PKS-em lub koleją albo własnym autem. MPK Ostrowiec ma na stanie jeszcze kilka klasycznych Peerek. Strasznie klimatyczne pojazdy i prawdopodobnie niedługo pójdą na złom, więc może być to ostatnia okazja na przejazd. Ostrowiec ma sporo fajnych miejscówek. Przemysłowe tereny w pobliżu huty czy spokojne okolice w rejonie szpitala. Świetne miejsca na fotostopy są też na terenach podmiejskich. Myślę, że jeśli uda się to zorganizować w Ostrowcu to nikt nie będzie zawiedziony po udanej imprezie.
- decomposed05
Mogę potwierdzić termin:
25.04.2015.
25.04.2015.
- mati.smola
Jestem za Ostrowcem.
Last edited by mati.smola on 31 Jan 2015, 20:21, edited 1 time in total.
- FlashMAN37221
Bo Wilan... znaczy się Łuków to takie zadupie, gdzie PKS oraz kolej nie dociera, a dojeżdżające do miejscowości samochody prywatne po prostu wybuchają zaś rowery są kradzione przez chowające się w pobliskich lasach UFOmarcin281918 wrote:Jestem za Ostrowcem. Dojazd do tego miasta jest dobry. PB jeździ tam z Warszawy i Rzeszowa. Można jeszcze dojechać PKS-em lub koleją albo własnym autem.

Ja jestem za Łukowem, bo na prawdę tylko największe marudy będą marudzić, że dojazd jest fatalny

- w.klopotek
Również jestem za Łukowem. Dobry dojazd, ciekawy tabor, okolica piękna. Byłem poza tym na kilku wycieczkach organizowanych przez Domasa i... z każdej byłem zadowolony. 

Jestem za Łukowem, argumenty takie jak przedmówców.