phototrans.eu: thebukaypl

Prace tych, którzy chcą się dostać na naszą stronę
Post Reply
thebukaypl

phototrans.eu: thebukaypl

Post by thebukaypl » 02 Jul 2015, 14:50

Image
Chcę mieć konto na TWB, ponieważ komunikacja miejska to moja pasja i bardzo lubię fotografować autobusy.
Date: 2015-7-2
Number: 3024
Description: Scania jak prawie wszystkie przegubowce ma wakacyjną przerwę i została dziś w zajezdni :)
lukk

Re: phototrans.eu: thebukaypl

Post by lukk » 03 Jul 2015, 09:44

Telefonista.
oolek15

Post by oolek15 » 04 Jul 2015, 20:16

Który nie czyta co się do niego pisze. Ciekawe czy wie o forum czy robi tak jak ja za pierwszym razem - czyta pierwsze zdanie z mejla i do kosza.
Pozdrawiam, Olek
Administrator

Decision

Post by Administrator » 02 Aug 2015, 10:08

User was denied
grotki

Post by grotki » 16 Aug 2015, 14:20

Kto z Was odrzucił taką piękną kandydaturę?!
Ktoś się chciał pochwalić swoją Xperią Z (tylko jak tak mógł nią spierpapier zdjęcie!? Toż to lepsze od najdroższych luster).
Nikt chyba nie docenił faktu, że fotograf ryzykował własnym życiem, podchodząc tak blisko do autobusu (nikt pewnie nie pomyślał że może ręczny puścić go rozjedzie Scania). Dodatkowo autor się poświęcił, narażając swoje oczy na blask światła słonecznego. Możliwe że jest też bardzo dobrym człowiekiem i kupił (za własne pieniądze!) żarówkę i wymienił kierowcy, kiedy w plenerze go focił (tylko że nie chciał udostępnić zdjęcia z przepaloną żarówką). Możliwe też ża ma doświadczenie w PKM Katowice, bo naklejka z numerem rejestracyjnym jest naklejona profesjonalnie.
Myślę że na koniec tej interpretacji tegoż dzieła sztuki trzeba wspomnieć, że autor chciał ukazać nam rozmiar Scanii, świadomie nie mieszcząc całej w kadrze. Uwzględnia także fakt że budynki na zajezdni wymagają remontu (zobaczcie, ta hala zaraz się przewróci!).
vecto_529

Post by vecto_529 » 16 Aug 2015, 17:00

Jeśli to wyżej to miało być śmieszne to nie jest... ;>
ImageImageImage
Post Reply