Witam mam na imię Dawid mam 25 Lat pochodzę z Tarnowskich Gór w województwie śląskim od zawsze byłem i nadal jestem pasjonatem transportu publicznego i tirów(transportu ciężkiego).
Zawsze chciałem być kierowcą autobusu bądź TIR-A lecz niestety nie mogę ponieważ mam wadę wzroku i postanowiłem że chcę zacząć przygodę z fotografią( jestem z zawodu grafikiem komputerowym/drukarzem) i próbowałem już nawet kiedyś założyć konto na phototrans lecz nie miałem wtedy aparatu.
Jakieś kilka miesięcy temu kupiłem sobie aparat Canon M50 Mark II i od tego momentu fotografuję jako amator oczywiście również komunikację zbiorową ale nie tylko również różne budynki i w sumie to co się nawinie na afisz. Bardzo chciałbym mieć konto w serwisie ponieważ tak jak wyżej nie mogę zostać kierowcą a bardzo chciałbym bo bardzo mnie to kręci no ale cóż jest jak jest coś w życiu trzeba robić i tak jak piszę ja postanowiłem że będzie to kierunek FOTOGRAFIA. Mam Nadzieję że moja powyższa prośba będzie pozytywnie rozpatrzona ponieważ bardzo mi zależy Pozdrawiam Dawid Ż
Date: 2022-6-18
Number: KGR KR08
Description: Wicie woj. Zachodniopomorskie ul.Wczasowa 3 Okolice domków letniskowych NEPTUN zdjęcie wykonane aparatem Canon M50 Mark II