348435
348435
http://phototrans.eu/14,348435,0,Tatra_ ... _1513.html
Aż tak źle? Gdyby nie było interesujące, to bym nie wrzucał. Przypuszczam, że to niePolak, skoro mi tu angielszczyzną zarzuca.
Aż tak źle? Gdyby nie było interesujące, to bym nie wrzucał. Przypuszczam, że to niePolak, skoro mi tu angielszczyzną zarzuca.
Nielubiany, chamski, cyniczny Křemílek 

Re: 348435
Nie ja blokowałem, ale jak otworzyłem, powody zablokowania wyświetliły się po polskupawel_slo wrote:http://phototrans.eu/14,348435,0,Tatra_ ... _1513.html

Když inspekce přijde a optá se: ,Máte nějakou stížnost?`, tak musíš, smrade, stát hapták, zasalutovat a odpovědět: ,Poslušně hlásím, že nemám, že jsem úplně spokojen.` - Jak to řekneš, hnuse, opakuj to!
Czyli pewnie jak ktoś ma ustawiony inny język niż PL, to mu się wyświetla po angielsku.
Czekam w takim razie na uzasadnienie tego bloku.
Czekam w takim razie na uzasadnienie tego bloku.

Podeślij samo zdjęcie.

Ucięte lustro masz. Gdybyś go wcześniej złapał, myślę, że by zablokowane nie zostało 

Ale blokujący napisał, że ujęcie jest nieciekawe, a nie lustro ucięte. Mógł interweniować w komentarzu, a nie od razu blokować. By się podmieniło. Z resztą, co się będę przejmował jakimiś głupimi statystykami.

Minęły 2 dni, a jakiegoś sensownego wytłumaczenia, co do zablokowanego zdjęcia nadal nie ma.

..jesli zechcesz przyjac dobrą radę - przywyknijpawel_slo wrote:Minęły 2 dni, a jakiegoś sensownego wytłumaczenia, co do zablokowanego zdjęcia nadal nie ma.

Ja na wyjasnienie jednego bloku "czekam" od prawie 10 miesiecy

Nie wspomne o tym, ze zdarzaly mi sie zablokowane premierowe zdjecia pojazdow (bynajmniej nie z Polski) - z uzadadnieniami "za jasne", "za ciemne"...

..taki system
to zdjęcie po prostu niczym się nie wyróżnia spośród niemałej ilości fot z Ostravy. do tego dochodzi ucięte lustro, ciasno ujęty tramwaj - słowem: nieciekawepawel_slo wrote:Minęły 2 dni, a jakiegoś sensownego wytłumaczenia, co do zablokowanego zdjęcia nadal nie ma.

aha, no i to nie ja blokowałem.