Mam pytanie odnośnie dopiero co zablokowaniem fotki nr 169900 z
link: http://phototrans.eu/14,169900,0,Neopla ... _B339.html
Powody: Słaby kadr;Nieciekawe;Słaba kompozycja
Rozumiem, że zdjęcie może nie nie prezentuje wysokich lotów, ale naprawdę jest można powiedzieć swoistym archiwum....Tego autobusu już nie ma w PKS-ie i naprawdę nie mam możliwości nawet podmienienia go...
Przez dwa lata pod zdjęciem nie było absolutnie żadnej negatywnej opinii i jest to czas, w którym rozpoczynała się moja przygoda z fotografią (jak wiadomo nie od razu Rzym zbudowano).
Ostatnio zablokowano mi co prawda kilka fotek ale co do podanych powodów itd nie mam żadnych zastrzeżeń bo cenzor miał rację. Jednak tego zdjęcia trochę mi szkoda bo ma dla mnie wartość historyczną...
Wiadomo jak większość mogę napisać, że na TWB spotykam zdjęcia dużo gorsze, a nawet mogę powiedzieć więcej sam posiadam dużo gorsze zdjęcia dodane na TWB.
Spodziewam się, że ktoś zabrał się z przeglądanie wszystkich zdjęć jakie dodałem i po prostu blokuje to co mu się nie podoba więc zapewne zaraz posypią się kolejne bloki ehh...
Ja fotografię traktuje jako zabawę bo są inne priorytety ważne dla mnie w życiu jednak zależy mi, że PKS posiadał jakieś archiwum na tej stronie bo szczerze mówiąc nie cieszy się zainteresowaniem wśród miłośników.
Mam nadzieję, że nikt nie odbierze tego jako zniewagę nie chce mieć wrogów na tej stronie jednak mimo wszytko trochę mam żal do cenzora bo tego zdjęcia naprawdę mi szkoda.
pozdrawiam