www.phototrans.eu: przemyslaw

Prace tych, którzy chcą się dostać na naszą stronę
Post Reply
przemyslaw

www.phototrans.eu: przemyslaw

Post by przemyslaw » 16 Jan 2012, 21:00

ImageWitam Ponownie !

Po raz kolejny dziękuje za komentarze, nie potrzebnie się unosiłem. Popracowałem jednak nad zdjęciami, starałem się w 100% stosować do rad.

Myślę, że nie wypaliłem nieba, zdjęcie jest odpowiednio ostre (chociaż nie jest pewny czy nie przeostrzone) , myślę, że przód i tył tramwaju znajdują się w mocnych punktach zdjęcia. Możliwe, że fotka leci trochę w bok, ale oko \"cyborga\" to nie mój atut. Nie wiem również, jak kwestia światła

Kwestią wprowadzenia to oczywiście lubię fotografować i czynić w tym kierunku postępy oraz nieustannie interesuje mnie komunikacja miejska, jak i kolej, a także infrastruktura ;)

Czekam na nastepne porady i liczę na pozytywne rozpatrzenie kandydatury.

Pozdrawiam
Przemysław
af_robert

Re: www.phototrans.eu: przemyslaw

Post by af_robert » 17 Jan 2012, 12:55

Możliwe, że fotka leci trochę w bok, ale oko \"cyborga\" to nie mój atut.
Nie potrzeba cybernetycznego oka, żeby sprawdzić czy (w tym konkretnym przypadku) słupy nie pochylają się w którąś ze stron. ;)
(...) myślę, że przód i tył tramwaju znajdują się w mocnych punktach zdjęcia.
Dla Twojej informacji - o ile przód pojazdu ociera się o mocne punkty, to tył na pewno się w żadnym z nich nie znalazł. ;)

Nie zmienia to faktu, że kadr mi się podoba, byłoby lepiej gdybyś ujął ciut mniej ziemi.
Technicznie też nie jest najgorzej. Niektórzy pewnie zauważą słup trakcyjny wystający zza pantografu - ale mnie on nie razi.
Ogólne wrażenie - pozytywne. :)
Administrator

Decision

Post by Administrator » 16 Feb 2012, 20:18

User was denied
Post Reply