Fafik wrote:vecto_529 wrote:Fafik wrote:Żenada panuje na tej galerii
Nie uważasz, że tak rozpaczając sam tworzysz żenadę?
A co Twoim zdaniem najlepiej jest zamknąć usta i udawać, że wszystko jest w porządku?
Gratuluje "właściwego" podejścia.
Widzisz, ja też tak kiedyś skakałem... I co, potrzebne mi to było?
NIE. Żelazny argument jest taki, że
autobus dopiero pojawił się w Lublinie i będziesz mieć jeszcze 500 okazji, żeby zrobić mu zdjęcie - lepsze niż to, które jest przedmiotem tej dyskusji. I to jest wszystko na ten temat. Jakościowo zdjęcie jest w porządku, ale chyba chamski, ciasny portret to nie jest jakiś szczyt marzeń. Gdyby było więcej miejsca, to by przeszło z powodzeniem. Nie jest może jakieś najgorsze i blokada może budzić pewne kontrowersje, ale skoro już zostało zablokowane, to musztarda po obiedzie. W końcu nie każde zdjęcie musi lądować na TWB.
Ostatnio zauważyłem dziwny trend nagonki na cenzorów... Chyba od tego oni są, od tego są oni... Mają pilnować poziomu zdjęć, a ten słabnie. Niektórzy już chyba pozapominali, jaki tu był przesiew te parę lat temu. Przepraszam Was bardzo, ale wymagajmy od siebie czegoś. Zdjęć na TWB jest pół miliona, gdyby wszystkie miały być byle jakie, to... Lepiej, by ich nie było. Mam nadzieję, ze rozumiesz to, co próbuję Ci przekazać od początku i się z tym pogodzisz, weźmiesz jutro aparat w łapę i zrobisz porządne ujęcie tego Merca.