Jestem fanka komunikacji miejskiej przez prawie polowe mojego wzglednie krotkiego zywota, oraz gosciem TWB niemalze od poczatku. Staram sie na biezaco rozwijac zarowno moje zdolnosci fotograficzne, jak i wiedze na temat wszelkich pojazdow, co nie jest trudne gdy jest sie dziewczyna zakreconego milosnika i zapalonego fotografa.

Mimo ze rezyduje w Warszawie i jej okolicach, jak tylko czas i finanse na to pozwalaja, robie fotowypady w inne rejony oraz biore udzial w imprezach komunikacyjnych, co pozwala mi osiagnac wieksza roznorodnosc fotografowanych pojazdow. Powyzsze zdjecie pochodzi z imprezy ALBa Ekstremalnie cz.2, ktora odbyla sie 25 lutego w Krakowie i okolicach.
PS. Jakis czas temu w pewnej dyskusji, ktora wywiazala sie na facebookowym profilu phototrans.eu, straszylam zartem, ze przy nastepnej kandydaturze nie omieszkam napisac 10 razy, ze jestem dziewczyna. 10 razy to moze jednak przesada, ale zeby nie bylo, ze jestem goloslowna: tak, jestem dziewczyna i korzystajac z okazji pozdrawiam osoby prowadzace rzeczony profil