www.phototrans.eu: photoBUS

Prace tych, którzy chcą się dostać na naszą stronę
Post Reply
photoBUS

www.phototrans.eu: photoBUS

Post by photoBUS » 05 Apr 2012, 23:11

ImageToszek, ul. Sarnowska. Moja ulubiona setra na kursie relacji Dąbrówka - Gliwice. Bardzo miły kierowca, zatrzymał się i spytał czy może jakoś pomóc lub podwieź to podziękowałem i pojechałem z nim paręset metrów na Strzelecką i dostałem VIN. Pozdro dla kierowcy.

Witam!

To był opis który bym dał do fotki na stronę. Ale konta narazie jak nie miałem tak nie mam. Znajomy polecał by nie rozpisywać się bo wszyscy mnie znają ale ja coś krótko napiszę o fotce i sobie:
Wybrałem się po powrocie ze szkoły na focenie. Robię fotki głównie autobusom ale zdarza się też tirom. Mój pradziadek był kiermanem no a teraz ojciec jest. Obaj pracowali w Gliwickim PKS-ie. Ja nie chciał bym pracować w tym burdelu (to nie w tym sensie że tam są te co stoją przy autostradach, po prostu, bajzel) lecz raczej założyć coś własnego, skromnego. Co mógłbym zaoferować: bazy niektórych firm są niekompletne lub jest tam mnogość błędów. Mógłbym to korygować i dodawać fotki.

No to tyle tylko napisałem, jak za mało to są moje poprzednie kandydatury i tam można poczytać więcej no i na koniec tradycyjny tekst:

Proszę o pozytywne rozpatrzenie kandydatury.

Pozdro, photoBUS ;D

lilo.gaba

Re: www.phototrans.eu: photoBUS

Post by lilo.gaba » 06 Apr 2012, 09:31

Kadr 900x600 byłby tu lepszy, zniknęłoby niepotrzebne niebo. ;)
Fajne miejsce na fote.
Toche mocno skompresowane zdjęcie..
No i nie szalej tak z tą sygnaturką.
No i nie wszyscy Cie znają - ja Cie nie znam.
hubson2017

Re: www.phototrans.eu: photoBUS

Post by hubson2017 » 07 Apr 2012, 21:09

Według mnie przesadziłeś trochę z nasyceniem kolorów na niebie (pewno w programie podciągnęłoś). Postaraj też się udać na zdjęcia o innej porze dnia, bo tu widzę że już mrok zapada, a o takiej godzinie trudno jest o zrobienie jakiegoś fajnego zdjęcia (ale nie jest to niemożliwe).
Jeszcze dodam że wydaję mi się że foto leci trochę w prawą stronę więc nie przeszkodziło by go wyprostować .
Chętnie zobaczę kolejną kandydaturę.
Administrator

Decision

Post by Administrator » 19 Apr 2012, 15:17

User was accepted
Post Reply