Propozycja: Autobusem po Żyrardowie i okolicach
- klewandowski
Re: Propozycja: Autobusem po Żyrardowie i okolicach
1) KL_Radom (wysoce prawdopodobnie
),

Ja chętny, tylko dlaczego tylko 10 fotostopów? Na taką trasę to tak ok. 25 powinno być.michal220519 wrote:Zapytam się tak. Kto by był chętny na 2 października.Cena ok.25zł w zależności od liczby osób.Trasa ponad 100km 10 fotostopów .
Ja byłbym chętny gdyby impreza odbyła się tydzień później... A fotostopów faktycznie mogłoby być więcej.
-
Ja mówię wstępnie i podaje liczbę dłuższych fotostopów a krótkich będzie więcej , jeśli pasuje może być tydzień później
Bardzo chętnie wziąłbym udział w imprezie, zwłaszcza, że nie mogłem brać udziału w przejażdżce radomskim Jelczem L11. Ale to tylko wstępne zgłoszenie.
@KL_Radom: Orientujesz się, jak prezentuje się dojazd w tamte okolice z Radomia i powrót?
@KL_Radom: Orientujesz się, jak prezentuje się dojazd w tamte okolice z Radomia i powrót?
Jestem chętny (wolałbym termin 9.10)
-
Potwierdzam termin będzie jednak 9 października.
W poniedziałek będzie podana już pełna trasa. Start by był o godz. 10:00 z Jednego z Przystanków PKS koło stacji.
W poniedziałek będzie podana już pełna trasa. Start by był o godz. 10:00 z Jednego z Przystanków PKS koło stacji.
Wspaniale, 9-go października mi idealnie pasuję, więc będę na pewno 

-
Trasa jest gotowa. Niestety musimy zebrać min.20 żeby się udała wycieczka , czekamy na chętnych
1. Ja + znajomy MKMmichal220519 wrote:Trasa jest gotowa. Niestety musimy zebrać min.20 żeby się udała wycieczka , czekamy na chętnych