Pozdrawiam.
A może tak trochę pokory, co?Dawid_Gdańsk wrote:Mam nadzieje, że [...] moja propozycja zostanie słusznie przyjęta.
Pozdrawiam.
A czy ja napisałem, że jest inaczej?Bartek wrote:Przepałów nie ma, ostrość jest, zdjęcie jest proste, latarnie nie obcięte, kadr przemyślany.
Poza przodem Mercedesa niewiele widać. Gdyby poczekać, aż wóz wyjedzie z zatoki zdjęcie by zyskało - i to wiele. Oczywiście masz prawo się z tym nie zgodzić. Problem polega na tym, że niejednokrotnie to, co Ty nazywasz spamem, jest jedyną odpowiedzią pod kandydaturą...Bartek wrote:Może zacząłbyś w końcu udzielać sensownych rad kandydatom a nie spamować przy każdej kandydaturze i pisać posty z których nic nie wynika?
Bardziej niż brakiem pokory nazwałbym to użyciem (pewnie nieświadomym) niewłaściwych słów, z których stworzył się tak, a nie inaczej brzmiący związekDawid_Gdańsk wrote:Mam nadzieje, że zdjęcie się spodoba i moja propozycja zostanie słusznie przyjęta.
Pozdrawiam.
Jakby się przyczepić, to teraz też zza wozu wyrasta latarnia - i to nie jednaAdrian Henszel wrote:Jakby wóz wyjechał z zatoki byłoby za ciasno, pojazd znalazłby się na wiacie i/lub latarni
Ilu focących - tyle pomysłów na kadr. I bardzo dobrze, a forum jest po to, by dyskutować.Adrian Henszel wrote:więcej boku, mniej przodu - czyli skórka za wyprawkę, a boku w tym wypadku widać wystarczająco, także argument kiepski.
Jak napisał Maciej - wygląda to na efekt złego doboru słów. Na to nie wpadłem.Adrian Henszel wrote:Zaś wyrażenie przez autora swojej nadziei o przydzielenie konta jakoś specjalnie brakiem pokory nie jest
Trudno mi się odnieść do zarzutów - łatwiej by było zwrócić na to uwagę w konkretnych wątkach. Po raz kolejny - od tego jest forum, by dyskutowaćAdrian Henszel wrote:Lukk, nie chciałbym być źle zrozumiany, bo Twoje wypowiedzi nieraz pomogły niejednemu kandydatowi, ale ostatnio parę razy zauważyłem, że zacząłeś się czepiać o byle pierdołę[...]