www.phototrans.eu: Gooosiuniaa

Prace tych, którzy chcą się dostać na naszą stronę
Post Reply
Gooosiuniaa

www.phototrans.eu: Gooosiuniaa

Post by Gooosiuniaa » 15 Feb 2012, 20:43

ImageHmmm to bardzo proste KOCHAM tramwaje i autobusy !!
W mojej rodzinie zaczęło się na dziadkach mam nadzieje ze skoczy się na moich wnukach i dalej ,że tak pokoleniem będzie szło komunikacja jest praktycznie w życiu człowieka duża częścią przeciętnie Polak ponad 30 % spędza w komunikacji miejskiej zawsze samochód się zepsuje to i tak wybierają nas bo z buta nikomu się nie chce chodzić tak więc zawsze będzie komunikacja na TOPIE i to jest ważne ,zarobki mnie nie interesują naprawdę liczy się to żeby robić to co się kocha ja bynajmniej tak na to patrze i zdanie innych mnie nie obchodzi każdy może mówić co chce ale to jest moja pasja ,hobby ... :) jak widzę Komunikacje miejska MZK Bydgoszcz tramwaje lub autobusy to mam banana na twarzy tym bardziej ze mój tata jest motorniczym od 15 lat prawie wujek tez był bo przeszedł na autobusy :) i miałam okazje poznać bardzo dużo osób na majówkach w myślecinku ,na zabawach światecznych w siedzibie mzk przy ul .Inowrocławskiej Pozdrawiam ich wszystkich.Rodzice nigdy mi nie odradzali tego ,bo wiedzą ze za bardzo mnie to kręci i tak samo jest z Pks sp z.o.o. Bydgoszcz gdy widzę gdzieś autobus w kolorach biało niebieskich od razu jestem w stanie upuścić wszystko z rąk żeby tylko zrobić zdj :) A w pks Bydgoszcz tez mam rodzinę dziadka ,wujka i OCZYWIŚCIE chłopaków których uwielbiam I GORĄCE POZDROWIENIA DLA WAS !! :*
I mam taką nadzieję że ta strona pozwoli mi być na bieżąco PRZYZNAM SIĘ Z RĘKA NA SERCU ŻE JAK BYŁAM MŁODSZA I SZUKAŁAM ZDJ TRAM LUB AUTOBUSÓW ZDARZYŁO MI SIĘ ŻE WŁASNIE Z TEJ STRONY KILKA SOBIE POBRAŁAM I DODAŁAM JE NA STRONĘ NIE WIEDZIAŁAM WTEDY ŻE COŚ TAKIEGO JEST KARALNE I UZNAWANE ZA KRADZIEŻ I Z GÓRY BARDZO PRZEPRASZAM ZA TAKIE WYCZYNY !! MIŁO ŻE MOGĘ TU DOŁĄCZYĆ I POZDRAWIAM WSZYSTKICH TAK SAMO KOCHAJĄCYCH KOMUNIKACJE JAK JA ! :)
padamus

Re: www.phototrans.eu: Gooosiuniaa

Post by padamus » 16 Feb 2012, 18:05

+ za kreatywność :)
decomposed05

Post by decomposed05 » 16 Feb 2012, 18:14

Jak dla mnie bomba! Dam jej jakąś literkę.
padamus

Post by padamus » 16 Feb 2012, 18:26

R? :mrgreen:
decomposed05

Post by decomposed05 » 16 Feb 2012, 18:46

G!
msienkiewicz

Post by msienkiewicz » 16 Feb 2012, 19:17

Dobre uzasadnienie to podstawa, co nie? :) Przynajmniej nie piszesz ,,bo lubie ałtobusy'' :)
Administrator

Decision

Post by Administrator » 03 Apr 2012, 09:53

User was accepted
Post Reply